Cannelloni met abrikozenkwark

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 theelepel olie
  • 8 cannelloni Grand'ltalia,
  • 1 takje munt zakje á 15 g,
  • ½ potje abrikozencompote á 360 g, AH,
  • 1 bak Biogarde magere kwark 500 g, AH,
  • 4 eetlepel(s) sinaasappelsap

Instructies

  • In pan met ruim kokend water en olie cannelloni in ca. 10 minuten gaar koken.
  • Intussen van munt 4 blaadjes afnemen en achterhouden voor garnering. 1 dl -compote door kwark roeren en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
  • Sinaasappelsap door rest van compote roeren.
  • Cannelloni in zeef afspoelen onder koud water en droogdeppen met keukenpapier.
  • Kwarkmengsel in spuitzak scheppen en in cannelloni spuiten.
  • Op vier bordjes elk 2 cannelloni leggen.
  • Compotemengsel over cannelloni scheppen.
  • Garneren met toefje munt.

Voedingswaarden

Calories: 195 kcal | koolhydraten: 29 g | Protein: 16 g | Vet: 1 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert / Nagerecht