Verwarm de oven voor op 180°C.
Kook de lasagnebladen volgens de instructies op de verpakking en leg ze vervolgens op een schone, droge theedoek of keukenpapier.
Schil de knolselderij en snijd deze doormidden.
Snijd een helft in grove stukken en kook deze met de deksel erop in wat licht gezouten water tot ze gaar zijn.
Giet de knolselderij af en pureer het met een staafmixer, voeg een beetje Alpro® Soya Cuisine Light toe.
Snijd de andere helft van de knolselderij in blokjes van 1 cm.
Schil de ui en knoflook, snipper ze fijn.
Maak de cantharellen schoon en hak de rozemarijn fijn.
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan.
Voeg ui en knoflook toe en smoor 5 minuten tot ze glazig zijn.
Voeg de blokjes knolselderij en rozemarijn toe, dek af en laat het 5 minuten pruttelen tot de knolselderij beetgaar is.
Voeg de Alpro® Soya Reepjes Licht Gekruid en cantharellen toe, bak ze kort mee.
Meng de knolselderijpuree met het cantharellenmengsel en breng op smaak met zout en peper.
Leg het knolselderijmengsel op de lasagnebladen en rol ze op tot cannelloni.
Plaats de rolletjes in een ovenschaal.
Bedek de cannelloni met een scheutje Alpro® Soya Cuisine Light en breng op smaak met zout en peper.
Rooster de ovenschaal met de cannelloni ongeveer 5 minuten onder de grill.