Cannelloni met Cantharellen en Knolselderij

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pakje Alpro® Soya Reepjes Licht Gekruid
  • 1 knolselderij
  • 250 gram cantharellen
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 pakje Alpro® Soya Cuisine Light
  • 1 pak verse lasagnebladen
  • Olijfolie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Kook de lasagnebladen volgens de instructies op de verpakking en leg ze vervolgens op een schone, droge theedoek of keukenpapier.
  • Schil de knolselderij en snijd deze doormidden.
  • Snijd een helft in grove stukken en kook deze met de deksel erop in wat licht gezouten water tot ze gaar zijn.
  • Giet de knolselderij af en pureer het met een staafmixer, voeg een beetje Alpro® Soya Cuisine Light toe.
  • Snijd de andere helft van de knolselderij in blokjes van 1 cm.
  • Schil de ui en knoflook, snipper ze fijn.
  • Maak de cantharellen schoon en hak de rozemarijn fijn.
  • Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan.
  • Voeg ui en knoflook toe en smoor 5 minuten tot ze glazig zijn.
  • Voeg de blokjes knolselderij en rozemarijn toe, dek af en laat het 5 minuten pruttelen tot de knolselderij beetgaar is.
  • Voeg de Alpro® Soya Reepjes Licht Gekruid en cantharellen toe, bak ze kort mee.
  • Meng de knolselderijpuree met het cantharellenmengsel en breng op smaak met zout en peper.
  • Leg het knolselderijmengsel op de lasagnebladen en rol ze op tot cannelloni.
  • Plaats de rolletjes in een ovenschaal.
  • Bedek de cannelloni met een scheutje Alpro® Soya Cuisine Light en breng op smaak met zout en peper.
  • Rooster de ovenschaal met de cannelloni ongeveer 5 minuten onder de grill.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Vleesvervangers
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch