Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 3 stengels bleekselderij
- 300 gram winterwortel
- 3 bosuitjes
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 12 plakjes casselerrib ongeveer 200 gram
- 1 doosje MAGGI Ham-Kaas Saus
- 50 gram Parmezaanse kaas
Instructies
- Snijd de bleekselderij, winterwortel en bosuitjes in stukken van 5 cm en vervolgens in dunne reepjes.
- Verhit de margarine in een koekenpan en roerbak de groenten in 2-3 minuten beetgaar.
- Spreid de plakjes casselerrib uit en verdeel de groenten erover.
- Rol de plakjes op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
- Bereid de MAGGI Ham-Kaas Saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk de saus over de rolletjes.
- Strooi de Parmezaanse kaas erover en laat de schotel in een voorverwarmde oven van 200°C in 20 minuten goudbruin kleuren.
- Serveer deze heerlijke casselerribrolletjes met gekookte aardappelen, rijst of pasta.
- Smakelijk eten!
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze casselerribrolletjes gaan goed samen met een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een fruitige witte wijn zoals een Chardonnay.Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 22 g | Protein: 25 g | Vet: 28 g | Zout: 2.5 g | Sugar: 7 g