Célestines à la Joinville
Geniet van deze hartige, gevulde visfrituur uit Bretagne met dit recept voor Célestines à la Joinville
Equipment
- flensjespan
- paletmes
- invetkwastie,
- sauspan
Ingrediënten
Instructies
- Maak van bloem, zout, eieren, water, boter en eiwitten op de gebruikelijke wijze een flensjesbeslag en bak daarvan heel dunne flensjes.
- Bedek elk flensje met een ragoût van kreeft en garnalen, licht gebraiseerde champignons en een saus Joinville (visfumet, kreeften- en garnalenboter, truffeljulienne, scheutje witte wijn).
- Rol de flensjes op en steek ze vast met een prikker.
- Paneer de gevulde flensjes à l'anglaise en bak ze goudgeel in de hete frituur.
Notities / Tips / Wijnadvies
- Varieer door crabmeat te gebruiken bij een sauce Russe.
- Gebruik vlees van garnalen en serveer met een sauce verte.
Geniet van deze verfijnde Célestines à la Joinville als een heerlijk gerecht voor een bijzondere gelegenheid!
Voedingswaarden
Calories: 380 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 15 g | Vet: 15 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 2 g