Champagne Sillabub

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 ml slagroom
  • 4 eetlepels poedersuiker
  • 200 ml champagne
  • 4 koekjes voor erbij

Instructies

Slagroom Kloppen:

  • Klop de slagroom stijf met de poedersuiker tot er stevige pieken ontstaan.

Champagne Sillabub Maken:

  • Voorzichtig spatel je de champagne door de opgeklopte slagroom.
  • Meng het geheel tot een zacht en smeuïg mengsel.

Serveren:

  • Verdeel de champagne sillabub over vier mooie glazen.
  • Strijk de bovenkant glad voor een nette presentatie.
  • Serveer de sillabub met een elegant koekje aan de zijkant.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geniet van dit luchtige en feestelijke nagerecht met de sprankeling van champagne. Een heerlijke afsluiter voor een speciale gelegenheid!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Nagerecht - Dessert
Land van herkomst Engeland
Feestdagen etc Kerst