Champignonsalade van Allerhande
Aller Hande 1996
Equipment
- keukenpapier
Ingrediënten
Instructies
- Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden.
- In pan 1/2 liter water, citroensap en iets zout aan de kook brengen.
- Champignons ca. 1 minuut koken.
- In vergiet laten uitlekken en laten afkoelen.
- Intussen olijven in dunne plakjes snijden.
- Mayonaise en room door elkaar roeren. Kruiden erboven fijnknippen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Saus, olijven en champignons door elkaar scheppen.
- Paprika wassen, schoonmaken en in flinterdunne reepjes snijden, reepjes halveren.
- Alfalfa wassen en op platte schaal leggen.
- Champignonsalade erover verdelen.
- Garneren met paprikareepjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij steaks en gebakken krielaardappeltjes.
Voedingswaarden
Calories: 310 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 7 g | Vet: 28 g