Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- ronde ovenschaal van 20 cm
Ingrediënten
- 1 biologische citroen
- 500 gram ricotta
- 150 gram suiker
- 2 theelepels vanille-essence
- 3 eieren
- 3 eetlepels maïzena
Instructies
- Verwarm de Airfryer voor op 160 graden Celsius.
- Rasp en pers de citroen.
- Doe de ricotta, suiker, vanille-essence, 1 eetlepel citroensap en citroenrasp in een kom.
- Meng de ingrediënten tot een homogene massa.
- Voeg de eieren één voor één toe en roer goed na elke toevoeging.
- Voeg de maïzena toe en meng opnieuw goed.
- Schenk het mengsel in de ronde ovenschaal van 20 cm.
- Plaats de schaal in de mand van de Airfryer en schuif deze in de Airfryer.
- Stel de timer in op 25 minuten.
- De cheesecake is klaar wanneer de timer afgaat en het midden gestold is.
- Haal de schaal uit de Airfryer en laat de cheesecake goed afkoelen op een rooster.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze verrukkelijke cheesecake met een vleugje citroen!
Voedingswaarden
Calories: 280 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 11 g | Vet: 14 g | Sugar: 20 g