Chinese Koolsalade met garnalen

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine Chinese kool
  • 50 g taugé
  • 2 lente-uitjes of 1 sjalotje
  • 1 klein blikje lychees of 150 g verse lychees
  • 50 g gepelde garnalen
  • 2 eetlepels olie
  • 2 eetlepels wijnazijn
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • Zout
  • Peper
  • 1 mespuntje suiker

Instructies

  • Snijd de kool in grove stukken en rasp ze fijn.
  • Doe de kool in een vergiet en was ze.
  • Was de taugé en laat deze uitlekken.
  • Maak de uitjes schoon en snijd ze in ringen.
  • Hak de lychees in stukjes.
  • Klop een sausje van de olie, azijn, ketjap, zout, peper en suiker en meng alles door elkaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Zeevruchten