voorkomt dat je scherm uit gaat
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Week de laksa minstens 15 min. in lauw water.
Snijd de prei in stukjes van ca. 2 cm en deze stukjes weer in de lengte in uiterst dunne reepjes.
Breng de bouillon aan de kook met de knoflook en djahé.
Voeg de uitgeknepen laksa toe, de prei, ve-tsin en laat alles 3 min. doorkoken.
Maak de soep af met de rijstwijn (of droge sherry) en sojasaus.
Doe de garnalen in soepkommen of terrine en giet de kokende soep eroverheen.
Magnetron:
Halveer de hoeveelheden.
Breng de bouillon met knoflooksap en djahé in een glazen litermaat afgedekt in 7-8 min. op 100% aan de kook.
Doe er de uitgeknepen laksa, prei en ve-tsin bij en kook alles afgedekt nog 1 min. op 100% door.
Verder te werk gaan zoals in het recept beschreven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Chinese Soep Van Prei En Garnalen