Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Breng 1½ liter water met de bouillontabletten aan de kook en laat de spareribs 30 minuten op een heel laag vuur koken.
- Neem ze uit de pan en laat ze goed uitlekken.
- Pel intussen de teentjes knoflook.
- Roer de sojasaus met de sherry, het zout, de suiker, het vijfkruidenpoeder en de honing door elkaar en pers de knoflook erboven uit.
- Dep de spareribs droog, leg ze in een ruime schaal en bestrijk ze met de marinade.
- Laat het vlees afgedekt in de koelkast 1 uur marineren.
- Dep de spareribs droog.
- Rooster ze ± 10 minuten op het rooster boven de gloeiende barbecue aan beide kanten mooi bruin.
- Serveer de spareribs met de chilisaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een oosterse salade van wortel, sperziebonen en taugé.