Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- stoompan
Ingrediënten
Instructies
- Bereid de witbroodmix met suiker volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking tot een deeg en laat dit rijzen.
- Verhit ondertussen olie in een wok en fruit hierin de ui, knoflook en gember ca. 3 minuten.
- Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Schep de selderij, ketjap, citroensap, zout en peper door de vulling en laat deze afkoelen.
- Rol 4 balletjes van het gerezen deeg en druk deze plat.
- Leg wat vulling midden op het deeg en vouw het deeg om de vulling heen tot een dichte bal.
- Maak op deze wijze ook de andere gevulde deegballen.
- Leg de deegballen op bakpapier en laat deze afgedekt met een theedoek ca. 30 minuten rijzen.
- Leg de deegballen met bakpapier in een stoompan en laat de broodjes in ca. 25 minuten gaar stomen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met chilisaus.