Chocolademuffins van Droste Chocolade
Zelf eenvoudig chocolademuffins maken, zonder een kant en klaar pakket? Wij laten u zien dat u heel simpel de lekkerste chocolademuffins zelf maakt
Ingrediënten
- 25 g Droste cacaopoeder
- 1 ei
- ⅛ liter melk
- 0,8 deciliter maïsolie
- 190 g bloem
- 1 zakje bakpoeder
- snufje zout
- 110 g suiker
- papieren cake- of muffinvormpjes
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Vermeng in een kom het ei met de melk en de olie.
- Zeef de Droste cacaopoeder met de bloem, de bakpoeder en het zout boven de kom.
- Voeg de suiker toe en klop alles met de mixer tot een glad beslag.
- Zet de papieren vormpjes op een bakblik.
- Vul de vormpjes voor 2/3 met het beslag.
- Bak de muffins 20 à 25 minuten in het midden van de oven.
- Laat de muffins op een rooster afkoelen.