Chocomuffins met Witte Stukjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 90 g boter
  • 375 g zelfrijzende bloem
  • 50 g cacaopoeder
  • 165 g suiker
  • 1 ei
  • 330 ml melk
  • 135 g witte chocolade
  • 90 g melkchocolade

Instructies

  • Zeef de cacaopoeder.
  • Klop het ei luchtig.
  • Hak beide soorten chocolade in stukjes.
  • Vet een muffinvorm in.
  • Smelt de boter in een pan, haal de pan van het vuur en voeg de bloem met cacaopoeder, suiker, ei, melk en beide soorten chocolade toe.
  • Meng alles goed door elkaar en schenk het mengsel in de muffinvorm.
  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Bak de muffins in het midden van de oven gedurende 25 minuten, tot ze gaar en bruin zijn.
  • Laat ze op een rek afkoelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cupcakes / Muffins / Gebak