Ciabatta met oesterzwammensalade
Aller Hande 1996
Equipment
- keukenpapier
Ingrediënten
- 1 sjalotje
- 2 bakjes oesterzwammen á 150 g,
- 2 eetlepel(s) boter of margarine
- 12 zwarte olijven zonder pit
- potje á 160 g, Drossa,
- 8 sprietjes bieslook zakje á 15 g,
- zout
- cayennepeper
- 1 ciabatta 240 g,
Instructies
- Sjalotje pellen en snipperen.
- Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in flinterdunne reepjes snijden.
- In pan boter verhitten.
- Sjalot en oesterzwammen onafgedekt ca. 8 minuten zachtjes bakken.
- Olijven fijnhakken.
- In kopje bieslook fijnknijpen.
- Oesterzwammenmengsel op smaak brengen met zout en peper.
- Olijven en bieslook erdoor mengen.
- Ciabatta in dunne plakjes snijden en dik besmeren met oesterzwammensalade.