Ciabatta met pesto-ricotta en entrecôte
Equipment
- grill
Ingredients
- 2 ciabatta's brood
- 1 bakje verse pesto 100 g
- 1 bakje ricotta (kaas 250 g
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 4 entrecote à la minute
- 1 zak gemengde sla 200 g
Instructions
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Ciabatta's in lengte doorsnijden en helften halveren.
- Pesto en ricotta in schaaltje door elkaar roeren.
- Ciabattahelften met ricottamengsel insmeren en 3 à 5 minuten onder hete grill leggen.
- In grote koekenpan olie verhitten en entrecotes in 2 à 3 minuten bruin bakken, halverwege keren.
- Vlees direct uit pan nemen en bestrooien met zout.
- Op vier borden elk 1 ciabattahelft leggen.
- Salade over brood verdelen.
- Vlees erop leggen en afdekken met andere helften.