Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
Ciabatta in ca. 8 minuten afbakken.
Intussen in keukenmachine olijven en kappertjes tot gladde pasta pureren.
Terwijl keukenmachine draait olie toevoegen.
Mengsel op smaak brengen met peper (= tapenade).
Ciabatta uit oven nemen en ca. 5 minuten laten afkoelen. Intussen sla wassen en droogstaan.
Tomaat wassen en in dunne plakjes snijden.
Ciabatta in lengte doormidden snijden.
Onderste helft besmeren met tapenade.
Sla erop leggen. Pekelborst erover verdelen.
Plakjes tomaat erop leggen.
Bovenste helft van ciabatta erop leggen.
Ciabatta schuin in 8 sneetjes snijden.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Ciabatta met tapenade en pekelvlees