Collettes

Collettes

Porties: 20 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 100 g witte chocolade in stukken

Vulling:

  • 150 g pure chocolade met sinaasappelsmaak
  • 1 ½ dl slagroom
  • 2 eetlepels poedersuiker

Instructies

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Smelt de witte chocolade au bain-marie.
  • Verdeel de gesmolten witte chocolade over 20 papieren bonbonvormpjes, en bestrijk ook de zijkanten met chocolade.
  • Leg de bonbons ondersteboven op de bakplaat en laat ze stollen.
  • Verwijder voorzichtig de papieren vormpjes.
  • Smelt de chocolade met sinaasappelsmaak.
  • Klop de slagroom en poedersuiker tot een glad mengsel.
  • Meng de gesmolten chocolade met de slagroom en suiker en zet dit in de koelkast tot het stevig genoeg is om te spuiten.
  • Vul een spuitzak met een stervormige spuitmond met het mengsel en spuit wat in elk chocoladebakje.
  • Bewaar de collettes in de koelkast tot gebruik.
--------------------------------------------------------------------------------------------------