Cote de boeuf Wellington

Cote de boeuf Wellington

Runderrib Wellington
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 800 gram fijne rib
  • 100 gram bloem
  • 500 gram zout
  • 8 eetlepel(s) olie
  • 1 eetlepel(s) mosterdpoeder
  • paprikapoeder

Instructies

  • Meng in een kom de olie, het mosterdpoeder en een theelepel paprikapoeder.
  • Smeer het vlees met dit mengsel aan alle kanten goed in laat het 1 1/2 uur rusten, zet de oven op 250 graden C.
  • Meng het grof zout met de bloem, geef er een beetje water bij, zodat je een zeer dikke pasta krijgt.
  • Pak het vlees in deze pasta in, druk het goed aan alle kanten aan zodat het goed plakt.
  • Zet het nu in een ovenvaste schaal en zet deze 25 minuten in de hete oven.
  • Leg het vlees dan op een voorverwarmde schaal, zorg dat het vlees nog saignant is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Frankrijk