Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakblik met bakpapier.
Kook het ei, laat het schrikken, pel het en prak het fijn.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing en voeg tijdens het koken 1 theelepel kerriepoeder toe.
Pocheer de zalm en laat deze een beetje afkoelen.
Snijd de zalmfilet in kleine stukjes.
Bak de champignons, lente ui en rode peper in olie.
Laat het uitlekken.
Meng de rijst, zalm, ei, champignons, lente ui en rode peper.
Bestrooi met zwarte peper, zout en tijm.
Maak van de 2 plakjes bladerdeeg een langwerpige lap.
Leg in het midden een dijkje van het mengsel en vouw de lap dicht.
Plak de naden goed dicht (inclusief de zijkanten) en draai de naad naar beneden.
Plaats het pakketje op de bakplaat en maak enkele luchtgaatjes in de bovenkant.
Bak gedurende 30 minuten of totdat het goudbruin en gaar is.