Coulibiac

Porties: 1 persoon
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 plakjes bladerdeeg
  • 1 zalmfilet
  • Rijst
  • Champignons
  • Lente ui
  • 1 stukje rode peper
  • 1 ei
  • Kerriepoeder
  • Peper
  • Zout
  • Tijm
  • Olie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakblik met bakpapier.
  • Kook het ei, laat het schrikken, pel het en prak het fijn.
  • Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing en voeg tijdens het koken 1 theelepel kerriepoeder toe.
  • Pocheer de zalm en laat deze een beetje afkoelen.
  • Snijd de zalmfilet in kleine stukjes.
  • Bak de champignons, lente ui en rode peper in olie.
  • Laat het uitlekken.
  • Meng de rijst, zalm, ei, champignons, lente ui en rode peper.
  • Bestrooi met zwarte peper, zout en tijm.
  • Maak van de 2 plakjes bladerdeeg een langwerpige lap.
  • Leg in het midden een dijkje van het mengsel en vouw de lap dicht.
  • Plak de naden goed dicht (inclusief de zijkanten) en draai de naad naar beneden.
  • Plaats het pakketje op de bakplaat en maak enkele luchtgaatjes in de bovenkant.
  • Bak gedurende 30 minuten of totdat het goudbruin en gaar is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Zalm