Couscous met courgettes en geitenkaas

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g couscous
  • 200 g zachte geitenkaas verkruimeld
  • 2 courgettes gehalveerd
  • 1 eetlepel shoarmakruiden
  • ¾ eetlepel kruidenbouillon
  • 3 bosuitjes in ringetjes gesneden
  • ½ bosje verse munt fijngehakt

Instructies

  • Meng in een kom de couscous, shoarmakruiden, kruidenbouillon en 2 dl water.
  • Laat dit 10 minuten staan.
  • Roer de bosuitjes, munt en geitenkaas door de couscous.
  • Hol de courgette helften uit met een eetlepel en vul ze met het couscous mengsel.
  • Plaats ze in een stoommand en zet deze in een pan met een klein laagje water.
  • Stoom de courgettes in 25 minuten gaar.
  • Serveer de gevulde courgettes met Turks brood en een frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Pasta
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch