Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pak Lassie Couscous Maroc
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 250 g kipfilet in blokjes
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 ui fijngesnipperd
- 2 eetlepel(s) zoete chilisaus
- ½ blik tomatenblokjes à 400 g
Instructies
- Verhit de olijfolie in een wok en roerbak hierin de kipfilet met de kerriepoeder in ca. 5 minuten goudbruin en gaar.
- Laat de couscous in een kom met 500 ml kokend water 5 minuten wellen.
- Fruit intussen de ui en chilisaus ca. 2 minuten op middelhoog vuur met de kipfilet mee.
- Voeg de tomatenblokjes aan de kipfilet toe en laat de tomatensaus ca. 5 minuten op middelhoog vuur sudderen.
- Breng de kip in tomatensaus op smaak met zout en peper.
- Roer de couscous door elkaar. Verdeel de couscous en kip in pittige tomatensaus over de borden.
- Garneer de saus eventueel met 2 eetlepels fijngehakte verse koriander.