Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pak Lassie Couscous Maroc
 - 2 eetlepel(s) olijfolie
 - 250 g kipfilet in blokjes
 - 1 theelepel kerriepoeder
 - 1 ui fijngesnipperd
 - 2 eetlepel(s) zoete chilisaus
 - ½ blik tomatenblokjes à 400 g
 
Instructies
- Verhit de olijfolie in een wok en roerbak hierin de kipfilet met de kerriepoeder in ca. 5 minuten goudbruin en gaar.
 - Laat de couscous in een kom met 500 ml kokend water 5 minuten wellen.
 - Fruit intussen de ui en chilisaus ca. 2 minuten op middelhoog vuur met de kipfilet mee.
 - Voeg de tomatenblokjes aan de kipfilet toe en laat de tomatensaus ca. 5 minuten op middelhoog vuur sudderen.
 - Breng de kip in tomatensaus op smaak met zout en peper.
 - Roer de couscous door elkaar. Verdeel de couscous en kip in pittige tomatensaus over de borden.
 - Garneer de saus eventueel met 2 eetlepels fijngehakte verse koriander.
 
					