Couscous met Roodbaarsfilet

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g couscous
  • 2 courgettes
  • 2 aubergines
  • 1 eetlepel ras el hanout
  • 4 roodbaarsfilets
  • Olijfolie

Instructies

  • Week de couscous door warm water toe te voegen, bedek het en laat het ongeveer 5 minuten staan.
  • Snijd de courgettes en aubergines in blokjes.
  • Verhit een pan met een beetje olijfolie.
  • Bak de aubergines ongeveer 2 minuten op middelhoog vuur.
  • Voeg de courgettes toe en bak ze ongeveer 2 minuten mee.
  • Roerbak de gewelde couscous een paar minuten samen met de groenten.
  • Voeg de ras el hanout toe en bak dit gedurende 1 minuut, al roerend.
  • Maak inkepingen in de roodbaarsfilet om kromtrekken te voorkomen.
  • Verwarm een koekenpan en voeg olijfolie toe.
  • Bak de roodbaarsfilet eerst ongeveer 3 minuten met de huid naar beneden, zodat de huid lekker krokant wordt.
  • Draai de filet om en bak de andere kant in ongeveer 2 minuten gaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Vis