Kook de aardappelen tot ze beetgaar zijn en snijd ze in blokjes.
Snijd de appel in kleine stukjes.
Snijd de wortel in zeer kleine vierkantjes.
Halveer de zilveruitjes.
Snijd 2 geroosterde paprika's in heel kleine blokjes.
Snijd de uien fijn.
Laat de doperwtjes uitlekken.
Laat 2 lepels kappertjes uitlekken.
Snijd de augurken fijn.
Pluis 1 pakje surimisticks uit in lange reepjes met een vork.
Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng ze door elkaar zonder te roeren, om te
voorkomen dat het een aardappelpuree wordt.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Maak een sausje met de staafmixer van mayonaise, yoghurt, sap van augurk, suiker, tomatenketchup, Worcestershire-saus, ui en appel.
Meng de saus door het aardappelmengsel, zorg ervoor dat het niet te nat wordt.
Bak een plakje bladerdeeg tot een mooie bloem op 200 °C.
Pluis ook de overige surimisticks uit.
Bedek een mooie schaal met sla, gevolgd door een deel van het aardappelmengsel, een deel van de surimi, en herhaal dit in drie lagen totdat alles is opgebruikt.
Garneer de schaal met diverse soorten vis, ananas, doperwtjes, wortel, peperoni, kerstomaatjes en andere gewenste ingrediënten.
Laat je creativiteit de vrije loop.
Plaats het bladerdeegbakje bovenop de salade en schep er namaak kaviaar in.
Garneer met repen citroenschil die je hebt getrokken met een zester.