Croissant met perzikkwark
Aller Hande 1996
Equipment
- keukenpapier
Ingrediënten
- 4 halve perziken blik,
- 4 croissants
- 350 g halfvolle vanillekwark met perzik beker á 450 g, Mona,
- 12 blaadje(s) verse munt zakje á 15 g,
- 2 eetlepel poedersuiker
Instructies
- In zeef perziken laten uitlekken (sap wordt niet gebruikt) en droogdeppen met keukenpapier.
- Perziken in dunne partjes snijden.
- Croissants overdwars halveren.
- Perzikpartjes op onderste helften van croissants rangschikken.
- Kwark overdoen in spuitzak en op perzikpartjes spuiten, hierbij ca. 1/2 cm van randen van croissants vrijlaten.
- Garneren met blaadjes munt.
- Bovenste helften van croissants schuin erop leggen.
- Bestrooien met poedersuiker.
- Direct serveren.
Voedingswaarden
Calories: 345 kcal | koolhydraten: 48 g | Protein: 9 g | Vet: 13 g