Curry met bloemkool en cashewnoten
Ingredients
- 350 g basmatirijst
- zout
- 30 g boter
- 1 ui gesnipperd
- 350 g Quornstukjes
- 2 zakken panklare bloemkool à 350 g
- 1 kuipje korma kruidenpasta à 100 g Conimex
- 75 g cashewnoten ongezouten
Instructions
- Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 5 minuten al omscheppend op een halfhoog vuur.
- Bak de Quornstukjes al omscheppend 3 minuten mee.
- Schep de bloemkool en de currypasta erdoor en bak alles 3 minuten.
- Voeg 2 dl heet water toe en laat de bloemkool in ± 10 minuten helemaal gaar stoven.
- Schep 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de cashewnoten erdoor.
- Serveer met de rijst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Qool Wines, Paradis, rosé, Frankrijk