Curryschotel met tofu en paddestoel
Ingredients
- 300 gram basmatirijst
- 2 uien
- 500 gram kastanjechampignons
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 180 gram tofu roerbak fijn gekruid
- 1 doosje pataks korma curry pasta koriander & kokos 180 gr.
- 30 ml. volle yoghurt
- 55 gram garneeramandelen
- 200 ml. water
- zou
- peper
Instructions
- In pan ui in olie goudbruin fruiten.
- Tofu 2 min. meebakken.
- Champignons toevoegen en geheel ca. 3 min. roerbakken.
- Currypasta door groente scheppen, kort meebakken en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen.
- Geheel ca. 10 min. laten sudderen.
- Yoghurt door saus scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
- Serveren met rijst en garneren met amandelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met; komkommersalade en knoflookdressing.
Voedingswaarden
Calories: 610 kcal | koolhydraten: 66 g | Protein: 20 g | Vet: 29 g