Daging setan

Daging setan

duivelse runderlapjes
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram runderlapjes
  • 4 eetlepel(s) olie
  • 2 dl water
  • 3 eetlepel(s) uien gesnipperde
  • 2 tenen knoflook gesnipperde
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 eetlepel(s) mosterdpoeder
  • 1 theelepel witte suiker
  • 2 eetlepel(s) ketjap manis
  • 2 eetlepel(s) azijn
  • zout
  • peper

Instructies

  • Wrijf uien, knoflook, sambal met suiker, zout en mosterd poeder tot een papje.
  • Wrijf daarmee de runderlapjes die tevoren met peper bestrooid zijn in en laat ze minstens een uur marineren.
  • Bak de lapjes in de olie en maak de jus af met water, ketjap en azijn en laat ze stoven tot ze het vlees gaar is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Indonesië