Dijonspies met romige appelsaus

Dijonspies met romige appelsaus

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 750 g worteltjes panklare
  • zout
  • 4 Dijonspiesen
  • 1 zakje roomsaus Knorr
  • dl appelsap mild Appelsientje
  • 3 zakjes aardappel puree pak à 10 zakjes
  • 3 eetlepel(s) fijngeknipt bieslook geknipt

Instructies

  • Kook de worteltjes in water met zout beetgaar.
  • Bak de spiezen in een koekenpan met antiaanbaklaag rondom bruin en gaar.
  • Bereid de saus met 1 dl water en het appelsap.
  • Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Roer de bieslook door de saus en serveer met de worteltjes en de aardappelpuree bij het vlees.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vlees