Dubbele tortilla

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 tortilla's
  • 400 g rode kidneybonen
  • 1 avocado
  • 4 eetlepels olijfolie
  • Zout
  • 1 courgette
  • 100 g feta
  • 100 g geraspte belegen kaas
  • 75 g veldsla

Instructies

  • Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
  • Snijd de courgette en feta in kleine blokjes.
  • Giet de bonen af en bewaar het vocht.
  • Pureer de bonen met de helft van de avocadoblokjes.
  • Verhit 2 eetlepels olie en bak de bonenpuree even aan.
  • Breng op smaak met zout.
  • Besmeer de tortilla's met de bonenpuree.
  • Verdeel de courgettes, feta, de rest van de avocado en geraspte kaas over de helft van de tortilla's en klap de tortilla's dicht.
  • Verhit 1 eetlepel olie in de koekenpan en bak 2 dubbelgevouwen tortilla's bruin, keer ze
  • halverwege.
  • Bak de andere 2 tortilla's op dezelfde manier.
  • Verdeel de veldsla over 4 borden en leg de dubbelgevouwen tortilla's erbovenop.
  • Deze dubbele tortilla is een smakelijk vegetarisch gerecht met een heerlijke combinatie van
  • ingrediënten, perfect voor de lunch of brunch.
  • Geniet ervan!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brunch / Lunch / Tortilla
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch