Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Maak de groenten schoon.
Kook de groenten in aparte pannen met ruim water en zout gaar.
Pureer de bloemkool in een keukenmachine met 4 dl bouillon.
Doe hetzelfde met de broccoli.
Voeg aan beide soepen 1 dl slagroom toe en breng ze aan de kook.
Breng ze op smaak met zout en peper.
Bind de soepen eventueel met een beetje maïzena aangelengd met een scheutje water.
Schenk voorzichtig beide soepen tegelijk in een bord, zodat de ene helft van het bord is
gevuld met witte soep en de andere helft met groene soep.
Garneer met geroosterde amandelschaafsel en gehakte bieslook.
Geniet van deze heerlijke en kleurrijke duosoep!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Duosoep