Ensalada de pimientos

Ensalada de pimientos

Paprikasalade
Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 3 rode paprika's
  • 3 gele paprika's
  • 1 ui in dunne ringen
  • 1 ontvelde vleestomaat in blokjes
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • zout
  • peper
  • 2 eetlepel(s) basilicum fijngesneden

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 2000°C.
  • Rooster de paprika's ± 35 minuten in de hete oven tot het vel zwart is geblakerd.
  • Laat de paprika's in een plasticzak 5 minuten uitdampen en ontvel ze daarna.
  • Snijd de paprika's in brede repen en meng ze met de ui en de tomaatblokjes.
  • Meng de olie, de azijn, zout en peper en schenk dit over de paprikasalade.
  • Bestrooi de salade met het basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade