Feestelijke kerstquiche
AllerHande december 2003 / snel te maken
Ingrediënten
- 1 kerstquiche met kalkoen, kastanje en cranberrys
- 1 zak ijsbergsla gemengde extra à 200 g
- ½ zakje amandelschaafsel à 45 g
Instructies
- Quiche volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen.
- Sla over vier borden verdelen.
- Amandelschaafsel in droge koekenpan in 2 minuten goudbruin roosteren.
- Quiche in punten snijden en op sla leggen.
- Bestrooien met amandelschaafsel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Notitie: Kerst
Tip: Een puntje quiche op een toef sla is lekker als voor- of tussengerecht, maar een flink stuk quiche met een salade ernaast leent zich prima als snel hoofdgerecht.
Tip: Een puntje quiche op een toef sla is lekker als voor- of tussengerecht, maar een flink stuk quiche met een salade ernaast leent zich prima als snel hoofdgerecht.