Fillorolletjes met kleine champignons
Aller Hande 1997
Ingrediënten
Instructies
Voorbereiden:
- Fillobladerdeeg in ca. 2 uur laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
- Champignons met keukenpapier schoonvegen.
- Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden.
- In koekenpan 2 eetlepels olijfolie verhitten.
- Bosui en kleine champignons 3 minuten fruiten.
- Knoflook pellen en erboven uitpersen.
- Op smaak brengen met zout, peper en ketoembar.
- Bakplaat invetten.
- Elk vel fillobladerdeeg halveren en bestrijken met olijfolie.
- Champignonvulling over fillodeeg verdelen.
- Zijkanten van deeg over vulling vouwen.
- Deeg oprollen.
- Rolletjes op bakplaat leggen en bestrijken met olijfolie.
Bereiden:
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- In midden van oven fillorolletjes in ca. 20 minuten goudbruin en gaarbakken.
- Op vier borden leggen.
- Sambalsaus ernaast scheppen.
Voedingswaarden
Calories: 220 kcal | koolhydraten: 22 g | Protein: 5 g | Vet: 13 g