Five spice turkey met gewokte shii-take noedels

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zak Conimex Wok Noedels 250 g
  • 200 g shii-takes
  • 1 rode paprika
  • Conimex Wok Olie
  • 300 g prei fijngesneden
  • 400 g kalkoenblokjes
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Five Spice

Instructies

  • Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
  • Snijd de shii-takes en de paprika in stukjes.
  • Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de kalkoen 5 minuten.
  • Voeg de prei en paprika toe en roerbak nog 3 minuten.
  • Voeg 7 eetlepels woksaus toe en warm goed door.
  • Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de shii-takes 2 minuten.
  • Voeg de uitgelekte noedels toe en roerbak 2 minuten.
  • Voeg 3 eetlepels woksaus toe en warm goed door.
  • Verdeel de noedels over de diepe borden en schep de five spice turkey erop.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Geef er Conimex Smaakmaker Gebakken Uitjes bij om er zelf naar smaak over te strooien.
Varaitietip:
Vervang de shii-takes door champignons of gemengde paddenstoelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kalkoen / Noedels / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Oosters