Five spice turkey met gewokte shii-take noedels
Ingrediënten
- 1 zak Conimex Wok Noedels 250 g
- 200 g shii-takes
- 1 rode paprika
- Conimex Wok Olie
- 300 g prei fijngesneden
- 400 g kalkoenblokjes
- 10 eetlepels Conimex Woksaus Five Spice
Instructies
- Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
- Snijd de shii-takes en de paprika in stukjes.
- Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de kalkoen 5 minuten.
- Voeg de prei en paprika toe en roerbak nog 3 minuten.
- Voeg 7 eetlepels woksaus toe en warm goed door.
- Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de shii-takes 2 minuten.
- Voeg de uitgelekte noedels toe en roerbak 2 minuten.
- Voeg 3 eetlepels woksaus toe en warm goed door.
- Verdeel de noedels over de diepe borden en schep de five spice turkey erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Geef er Conimex Smaakmaker Gebakken Uitjes bij om er zelf naar smaak over te strooien.
Varaitietip:
Vervang de shii-takes door champignons of gemengde paddenstoelen.