Maak een kuiltje in de bloem en voeg de eierdooiers, blokjes koude boter en zout toe.
Voeg 3-4 eetlepels koud water toe en kneed het geheel snel met de vingertoppen tot een samenhangend deeg.
Druk het deeg plat met de palm van je hand tot een dikte van 1 cm en maak er een bal van.
Laat het deeg 2 uur rusten in de koelkast.
Schil de pompoen, snijd deze in stukjes en kook ze gedurende 20 minuten.
Laat ze uitlekken.
Meng de pompoen met bloem en roer de melk erdoor.
Voeg boter en suiker toe en breng het mengsel al roerend aan de kook.
Roer van het vuur af de eieren één voor één erdoor en voeg de rum toe.
Laat het mengsel afkoelen.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Rol het deeg uit en bekleed hiermee een taartvorm van 26 cm doorsnede.
Vul de vorm met het pompoenmengsel en bak de taart gedurende 35 minuten