Friese Winterpunch
Deze Friese winterpunch is ideaal om te serveren tijdens koude dagen of gezellige bijeenkomsten. De combinatie van rode wijn, Beerenburg en kaneelthee zorgt voor een warme en kruidige drank die heerlijk is om van te genieten bij het haardvuur.
Equipment
- 500 ml rode wijn
- 100 ml Beerenburg
- 2 zakjes kaneelthee of winterthee
Ingrediënten
- Breng in een pan 250 ml water en 250 ml rode wijn tegen de kook aan met een flinke scheut Beerenburg.
- Hang de zakjes kaneelthee of winterthee in een theepot en schenk het wijnmengsel erover.
- Laat de thee 6 minuten trekken.
- Schenk de drank in theeglazen en serveer warm.
Instructies
- Breng in een pan 250 ml water en 250 ml rode wijn tegen de kook aan met een flinke scheut Beerenburg.
- Hang de zakjes kaneelthee of winterthee in een theepot en schenk het wijnmengsel erover.
- Laat de thee 6 minuten trekken.
- Schenk de drank in theeglazen en serveer warm.
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 5 g | Sugar: 1 g