Frisse Bietensalade met Appel en Ui
Een eenvoudige en frisse salade met biet, appel en ui, perfect als bijgerecht of lichte lunch.
Ingrediënten
- 1 appel
- 1 biet
- 1 eetlepel slasaus
- 1 takje peterselie of selderij
- ¼ ui
- ½ theelepel zout
Instructies
- Stroop het vel van de biet onder de kraan.
- Schil de appel en snijd in kleine blokjes.
- Schil de ui en snijd fijn.
- Doe biet, appel en ui in een kom.
- Voeg slasaus en zout toe, eventueel peper.
- Meng alles goed.
- Doe de salade op een bord.
- Garneer met peterselie of selderij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer de salade direct na bereiding voor de beste smaak.
Wijnadvies:
Geen specifieke aanbeveling.
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 3 g | Vet: 5 g | Zout: 1 g | Sugar: 12 g