Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 6 ei M
- 1 sjalot gesnipperd
- 1 tl mosterd
- 3 eetlepel(s) Griekse yoghurt
- Bieslook gesneden
- peterselie gesneden
- peper & zout
Instructies
- Kook of stoom (100 °C) de eieren voor 8 minuten.
- Spoel ze koud.
- Roer de Griekse yoghurt aan met de mosterd.
- Voeg de gesneden bieslook en bladpeterselie toe, samen met het gesnipperde sjalotje.
- Snijd de gepelde eieren gelijkmatig en meng met de rest.
- Breng op smaak met peper en zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze eiersalade gaat goed samen met een lichte witte wijn, zoals een Pinot GrigioVoedingswaarden
Calories: 110 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 12 g | Vet: 6 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 1 g