Fritata omelet met sjalotjes en lente uitjes:

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 1 eetlepel gemalen Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels peterselie fijngehakt
  • 4 lente-uitjes in fijne ringen gesneden
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Instructies

  • Verhit olijfolie in een koekenpan met een dikke bodem en fruit hier in de sjalotjes, knoflook en lente-uitjes.
  • Klop de eieren in een kom, meng ze met de Parmezaansekaas en de peterselie,en breng op smaak met zout en peper.
  • Giet het eimengsel over de sjalotjes en lente-uitjes en laat het ei stollen tot de bovenkant droog is. Keer de omelet voorzichtig om en bak de andere kant goudbruin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei
Land van herkomst Mexico
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch