Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Instructies
- Was de courgette en snijd ze in plakjes.
- Zet een koekenpan met de helft van de olijfolie op midden hoog vuur.
- Bestrooi met wat zout, paprikapoeder en peper.
- Bak tot ze een mooi kleurtje hebben.
- Haal ze ui de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Voeg de rest van de olijolie toe en bak de zalm met wat zout en peper.
- Haal de zalm uit de pan en snijd in blokjes.
- Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Snijd de citroen door midden en snijd een plakje van elke helft.
- Deglaceer de pan met het sap van de rest van de citroen.
- Voeg de kookroom toe en laat een beetje inkoken.
- Voeg de fusilli, de zalm en de courgette toe aan de saus.
- Meng voorzichtig door elkaar.
- Proef en breng, indien nodig, verder op smaak met zout en peper.
- Snijd de bieslook in ringetjes.
- Verdeel over de borden en garneer met de bieslook en de schijfjes citroen..
Voedingswaarden
Calories: 829 kcal