Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snipper de ui en de knoflook.
- Snijd de paprika eerst in reepjes en vervolgens in blokjes.
- Snijd de peterselie fijn.
- Pel de gamba's en verwijder het darmkanaaltje.
- Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
- Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg de ui en paprika toe.
- Bak totdat de ui glazig is en de paprika wat zachter is geworden.
- Voeg de gamba's en de knoflook toe.
- Voeg de kruiden en wat zout toe. roer goed door elkaar.
- Zodra de gamba's aan een kant mooi gekleurd zijn draai ze dan om.
- Voeg de ananas en een scheutje limoensap toe.
- Verdeel de rijst over de borden.
- Schep daar het garnalenmengsel over en strooi er wat peterselie over.