Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
Ingrediënten
- 25 grote garnalen gepeld
 - 2 limoenen
 - 1 eetlepel(s) zoute ketjap asin
 - 1 eetlepel(s) zoete ketjap manis
 - 3 tenen knoflook
 - 2 eetlepel(s) olijfolie
 - 1 eetlepel(s) komijn
 - 1 eetlepel(s) gember poeder
 - 1 eetlepel(s) uienpoeder
 - 1 laurierblaadje
 - ½ tl nootmuskaat
 - ½ tl chili of cayennepeper
 - zout.
 
Instructies
- Meng alle ingrediënten met elkaar behalve de limoen.
 - Snijd in 1 limoen in schijfjes.
 - Pers de helt van de andere limoen bij de garnalen marinade.
 - Laat de garnalen minimaal 2 uur maar het liefst een hele nacht in de marinade liggen.
 - Roerbakken voor enkele minuten in de pan totdat de garnalen mooi roze zien
 - (de meeste mensen bakken garnalen te ver door waardoor ze taai worden,
 - niet langer dan 5 a 6 minuten)
 - strooi er naar smaak nog wat koriander over. ...
 - smakelijk eten ,
 
					