Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 150 gram rijstnoedels
- 20 garnalen middelgrote
- 200 ml kokosmelk
- 1 teentje knoflook
- 3 druppels tabasco
- ½ el kerriepoeder
- 1 el arachideolie
- peterselie
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snipper het teentje knoflook.
- Pel de garnalen en verwijder het darmkanaaltje.
- Bak de gamba's in de olie en voeg op het laatst de knoflook toe.
- Kook de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de de tabasco, kerriepoeder toe en laat deze even bakken.
- Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
- Laat voor de helft inkoken.
- Voeg dan de noedels toe en meng goed door elkaar.
- Verdeel over de borden en garneer met een paar blaadjes peterselie.