Gateau à la melasse

Gateau à la melasse

Stroopmoppen
Porties: +
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 100 gram basterdsuiker
  • 100 gram stroop
  • 100 gram stroop
  • 250 gram bloem
  • 2 eetlepel(s) melk
  • 1 theelepel gember
  • 1 theelepel bakpoeder

Instructies

  • Roer de boter romig en vermeng het met de stroop.
  • Voeg ook de suiker, de melk, het gemberpoeder en de bloem met de bakpoeder er doorheen.
  • Strijk het deeg dun uit op een beboterd bakblik en bak het af in een oven van 170 graden C.
  • Dit duurt ongeveer 15 minuten.
  • Snij het zo warm mogelijk, dus op de geopende ovendeur, in vierkante stukjes.
  • Neem ze dadelijk van het blik af en laat ze afkoelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gebak
Land van herkomst Nederland