Gebakken Snijbietstelen met Citroen en Bouillon
Deze gebakken snijbietstelen met citroen en bouillon zijn een perfect bijgerecht voor elke maaltijd. Snel en eenvoudig te bereiden!
Equipment
- bakpan
- mes
- Lepel
Instructies
- Snijd de snijbietstelen in vingerlange en vingerdikke stukken.
- Bewaar de snijbietstelen in citroenwater, zodat ze mooi wit blijven.
- Verhit de olijfolie in een bakpan.
- Bak de snijbietstelen kort in de olijfolie.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Voeg de bouillon toe en laat 10 tot 20 minuten stoven.
- Serveer de snijbietstelen als bijgerecht.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer deze snijbietstelen als bijgerecht bij een stevig hoofdgerecht. Wijnadvies:
Deze snijbietstelen passen goed bij een lichte witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc.
Serveer deze snijbietstelen als bijgerecht bij een stevig hoofdgerecht. Wijnadvies:
Deze snijbietstelen passen goed bij een lichte witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc.