Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- Brood naar keuze
- Tomaten
- Uien
- Zout
- Versgemalen peper
Instructies
- Snijd de uien in reepjes of ringetjes naar voorkeur.
- Bak de uien in een koekenpan goudbruin.
- Terwijl de uien bakken, snijd de tomaten klein inclusief het sap, en voeg ze toe aan de uien.
- Bak het geheel gedurende 5 à 10 minuten, tot de tomaten zacht zijn.
- Voeg naar smaak een snufje zout en versgemalen peper toe.
- Serveer de gebakken uien en tomaten op wit of bruin brood.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Dit gerecht kan goed worden gecombineerd met een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een Beaujolais.Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 5 g | Vet: 1 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 5 g