Gegratineerde vegetarische hachee

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gr sperziebonen panklare
  • 1 schaal aardappelpuree met kaas koelvers, 550 g
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 pakje Quorn-stukjes 300 g
  • 50 g gemalen belegen kaas

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • In pan sperziebonen in 1 dl water in ca. 4 minuten beetgaar koken.
  • Intussen in magnetron aardappelpuree verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Paprika en hacheestukjes met saus door sperziebonen scheppen en geheel ca. 3 minuten verwarmen.
  • Hachee met groenten overdoen in ovenschaaltjes en aardappelpuree erover uitstrijken.
  • Kaas erover strooien.
  • Schaaltjes ca. 10cm onder grill schuiven en in 3à5 minuten goudbruin laten worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Voedingswaarden:
energie 535 kcal
eiwit 33 g
koolhydraten 50 g
vet 22 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten
Land van herkomst Nederland
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch