Gegrild Naanbrood met Courgette, Quorn en Piccalilly
Equipment
- Kaasschaaf
Ingrediënten
- 1 courgette
- Olijfolie
- Versgemalen peper en zout
- 1 pak naanbrood naturel (2 stuks)
- 175 g Quorn fijngehakt
- 2 eetlepels Japanse sojasaus
- Piccalilly
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd met een kaasschaaf plakken van de courgette.
- Besprenkel de courgetteplakken met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
- Leg de courgetteplakken op een bakplaat.
- Leg de naanbroden op elkaar en verpak ze in aluminiumfolie.
- Bak de courgette en naanbroden 10 minuten in de oven.
- Ondertussen bak je de Quorn in 1 eetlepel olie tot het bruin is.
- Blus het af met de sojasaus.
- Laat de naanbroden iets afkoelen en bestrijk ze royaal met piccalilly.
- Beleg ze vervolgens met de gebakken courgette en Quorn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze combinatie van pittige piccalilly en gegrilde courgette vraagt om een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 50 g | Protein: 20 g | Vet: 18 g | Zout: 2 g | Sugar: 5 g