Gegrilde Chipolataworstjes met Romige Tomatendip

Gegrilde Chipolataworstjes met Romige Tomatendip

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 5 chipolataworstjes
  • 1 el olie
  • 2 gedroogde tomaten op olie
  • 4 el mayonaise

Instructies

  • Bestrijk de worstjes dun met olie en rooster ze 10-12 minuten rondom in een hete grillpan.
  • Snijd de gedroogde tomaten zeer fijn of pureer ze in een vijzel, en roer ze door de mayonaise.
  • Snijd de gare worstjes elk in drie gelijke stukken en serveer ze met de romige tomatendip.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Deze gegrilde worstjes met romige tomatendip vragen om een lichtrode wijn met een fruitig karakter, zoals een Beaujolais of een Pinot Noir. De frisse smaken van de wijn complementeren perfect de gegrilde smaak van de worstjes en de romige tomatendip.

Voedingswaarden

Calories: 300 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 12 g | Vet: 28 g | Sugar: 1 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Varkensvlees
Land van herkomst Internationaal
Jaargetijde: Snel te maken